Gatz Performance Breakdown

GATZ PERFORMANCE BREAKDOWN

RUNNING TIME

The program lasts approximately 8 hours, including two intermissions and a 75 minute dinner break.
 

PERFORMANCE BREAKDOWN (TUESDAY–SATURDAY)

2:00 PM | SECTION 1: Chapters 1, 2 & 3
 
4:05 PM | 15 min intermission
 
4:20 PM | SECTION 2: Chapters 4 & 5
 
5:35 PM |  75 min Dinner Break 
 
6:50 PM | SECTION 3: Chapters 6 & part of 7
 
8:15 PM | 15 min intermission
 
8:30 PM | SECTION 4: Chapters 7, 8 & 9
 
 

PERFORMANCE BREAKDOWN (SUNDAY)

1:00 PM | SECTION 1: Chapters 1, 2 & 3
 
3:05 PM | 15 min intermission
 
3:20 PM | SECTION 2: Chapters 4 & 5
 
4:35 PM |  75 min Dinner Break 
 
5:50 PM | SECTION 3: Chapters 6 & part of 7
 
7:15 PM | 15 min intermission
 
7:30 PM | SECTION 4: Chapters 7, 8 & 9